<!--:nl-->Vacatures<!--:--><!--:en-->Jobs<!--:-->

Rechtswinkel Gennep is voortdurend op zoek naar gedreven medewerkers. Ben jij de gezellige collega die ons team komt versterken? 

Wat houdt het in?

De werkzaamheden bij de rechtswinkel bestaan uit het verzorgen van spreekuren en het oplossen van juridische vragen. Na een sollicitatie gesprek wordt je ingedeeld om 2 spreekuren mee te lopen met een ervaren medewerker die je de kneepjes van het vak leert. Theoretisch verwachten wij dat je in het bezit bent van je propedeuse.

Wat heeft Rechtswinkel Gennep jou te bieden?

Rechtswinkel Gennep biedt jou de unieke kans om ervaring in de praktijk op te doen. Daarnaast wordt door actieve begeleiding en deelname aan cursussen jouw kennis en kunde die je in de toekomst nodig zult hebben verbreed. Tevens is Rechtswinkel Gennep sinds maart 2010 discriminatiemeldpunt voor gemeente Gennep geworden. Hierdoor zullen niet alleen jouw juridische vaardigheden maar ook sociale vaardigheden die je nodig gaat hebben in de praktijk zich nog beter gaan ontwikkelen. Kortom, een ultieme mogelijkheid om je te onderscheiden van andere rechtenstudenten!

Wat verwachten wij van jou?

Rechtswinkel Gennep is op zoek naar enthousiaste en leergierige mensen die passie hebben voor het recht en beschikken over doorzettingsvermogen en sociale vaardigheden. Je bent bereid om aanwezig te zijn bij maandelijkse vergaderingen en kunt spreekuren lopen op vrijdagavonden(eens in de 3 à 4 weken). 

Sollicitatie

Voel jij je aangesproken door bovenstaande omschrijving? Dan ben jij misschien geschikt voor Rechtswinkel Gennep! Stuur je motivatiebrief en CV naar: info@rechtswinkel-gennep.nl


The Gennep Legal Advice Center is constantly looking for enthusiastic volunteers. However, since fluency in Dutch is crucial for a volunteer to work at the Center, we will only be able to offer you a place in our team if you are able to speak, read, write and understand Dutch fluently. Please proceed to the Dutch version of this page for more information on vacancies.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

KOM ONS BEZOEKEN


VRIJDAG VAN 19.00 TOT 20.30

Let op: Vanaf mei is het weer mogelijk om op locatie bij ons langs te komen. Afspraken kunnen ook nog digitaal doorgang vinden.