Juridisch probleem?

Stichting Rechtswinkel Gennep is een vrijwilligersorganisatie die advies geeft aan iedereen met een juridisch probleem.


Juridisch probleem?

Stichting Rechtswinkel Gennep is een vrijwilligersorganisatie die advies geeft aan iedereen met een juridisch probleem.

Kosteloos advies

De rechtswinkel staat al sinds 1978 klaar om kosteloos juridisch advies te geven aan iedereen die daarom vraagt.

Inloop spreekuur

Elke vrijdag is er een inloopspreekuur van 19:00 uur tot 20:30 uur, met uitzondering van schoolvakanties en feestdagen. Het inloopspreekuur vindt plaats op de Picardie 32a te Gennep

Ruime ervaring

Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat we kunnen verwachten. Persoonlijk en vertrouwelijk contact staat hierbij centraal!

Over Stichting Rechtswinkel en Discriminatiemeldpunt Gennep

Door de inwerkingtreding van de Wet op de rechtsbijstand per 1 januari 1994 en de gelijktijdig doorgevoerde bezuinigingen op de gefinancierde rechtshulp, is de kring van rechtzoekenden die voor rechtshulp een beroep doen op de rechtswinkel alleen nog maar groter geworden. De zogenaamde juridisering van de samenleving is nog steeds in volle gang. De behoefte bij burgers aan een onafhankelijke, objectieve en laagdrempelige instantie waar zij terecht kunnen met vragen over het recht, maar ook met minder juridische zaken zoals de uitleg van brieven van instanties, is nog steeds uitdrukkelijk aanwezig.

Waarom wij?

Stichting Rechtswinkel en Discriminatiemeldpunt Gennep is een organisatie zonder winstoogmerk en heeft als doelstelling het helpen van inwoners van de regio Gennep die geconfronteerd worden met juridische problemen. Deze hulp kan bestaan uit het verstrekken van kosteloos juridisch advies of een doorverwijzing naar een instantie die u verder op weg kan helpen.
Medewerkers van Rechtswinkel en Discriminatiemeldpunt Gennep zijn allen rechtenstudent, veelal aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Zij verrichten hun werkzaamheden op vrijwillige basis en krijgen daar praktijkervaring voor terug.
Kom gerust met uw vragen naar ons inloopspreekuur. Het maken van een afspraak is niet nodig. Rechtswinkel Gennep staat tot uw dienst!

Meet the Barristers


We fight to get our clients the compensation they deserve.

Aarushi Abbey

Barrister & CEO

support.ceo@vamtam.com
Tel:800-700-6201


Rodney Stratton

Barrister

support.rodney@vamtam.com
Tel:800-700-6202


Sarah Khan

Barrister

support.sarah@vamtam.com
Tel:800-700-6203


Harry Stan

Barrister

support.stan@vamtam.com
Tel:800-700-6204


Onze sponsors

logo-gemeente-mook-en-middelaar

Wildenberg_Advocaten

logo-GENNEP

Neem direct contact op

Wij doen er alles aan u zo goed mogelijk te helpen. We nemen snel contact met u op!    KOM ONS BEZOEKEN


    VRIJDAG VAN 19.00 TOT 20.30

    Let op: Vanaf mei is het weer mogelijk om op locatie bij ons langs te komen. Afspraken kunnen ook nog digitaal doorgang vinden.